DSC07538-1

OSNOVNA DJELATNOST:

G M T d.o.o. je poduzeće čija je osnovna djelatnost proizvodnja i prerada proizvoda od polietilena.

RAZVOJ:

Poduzeće posluje od 1993. godine. Osnovano je kao obrt, a 1995. postaje društvo sa ograničenom odgovornošću. Tvrtka G M T d.o.o. je u 100% privatnom vlasnistvu. Proizvodni pogon nalazi se u Strmcu, u blizini Samobora, u vlastitom objektu velicine oko 1.200 m2.MISIJA:

Zadovoljiti potrebe klijenata pravovremeno, pouzdano i inovativno.

VIZIJA:

Postati najuspješniji hrvatski prerađivač i proizvođač polietilenske ambalaže i proizvoda iz polietilenskog filma uz snažnu izvoznu orijentaciju.

STRATEGIJA:

Promišljati potrebe klijenata, nadilaziti njihova očekivanja ponuđenim rješenjima i konstantno osiguravati brzinu, kvalitetu i jedinstvenost proizvodnog asortimana.

rec3GMT d.o.o. je poduzeće kojem je primarna smjernica ostvarivanje gospodarskog rasta i razvoja poduzeća, kroz tehnološko usavršavanje proizvodnih procesa, poštujući potrebe kupaca na temeljima kvalitetnih poslovnih odnosa, pružanja vrhunske kvalitete proizvoda, respektirajući zakonitosti tržišta i svih njenih faktora, te nastavljajući razvijati poslovne odnose kako na domaćem tako i na stranom tržištu uz brižno gospodarenje i ekološku svjesnost.HOME